Építész Szüret 5.

Budaörs – A formálódó város

Szinte minden utcára jut egy építkezés Budaörsön, sorban születnek az új házak. Ez vezérelte az 5. ÉPÍTÉSZ SZÜRET “Budaörs - a formálódó város” kiállítását, melyben az elmúlt 5 év antológiáját mutatjuk be interaktív formában.

Szinte minden utcára jut egy építkezés Budaörsön, sorban születnek az új házak. Ez vezérelte az immár ötödik éve megrendezésre kerülő Építész Szüret "Budaörs – a formálódó város" kiállítását, melyben az elmúlt 5 év antalógiáját mutatjuk be interaktív formában. A kiállítási anyagot egyeületünk állította össze és öntötte egységes formába a tervezőktől kapott tervek, fényképek és szöveges dokumentumok alapján. A kiállított épületek és tervek kiválasztásában Budaörs Város Önkormányzatának Főépítészi irodája volt segítségünkre.

Te hogyan alakítanád?

Az 5. Budaörsi Építész Szüret alkalmával készült játékos kiállítási kockák a 2013 és 2018 közötti időszak kiemelkedő budaörsi építészeti terveit és megvalósult épületeit mutatják be.

A kiállítással célunk colt megismertetni a városlakókkal, hogy milyen magas színvonalú beavatkozások, építkezések valósultak meg 2013 és 2018 között Budaörsön, valamint betekintést adni az épületek hátterében álló gondolatokba és építészeti eszközökbe. Az egyes projetkek bemutatása 30x30x30 cm-es kockákkal történt, melyeket a látogatók a kezükbe fogva, forgatva elemezhettek. Kiállításunk anyagát katalógusként itt tekintheti meg, kiállítási katalógusként forgatjhatja az olvasó a bemutatott épületeket ismertető anyagot.

No items found.
Bejegyzések az Építész Szürettel kapcsolatban